Administratie & Salaris

Laat je liever je administratie doen, of doe je het zelf?

De hele boekhouding

We nemen graag jouw hele boekhouding uit handen. Jij hebt wel wat beters te doen en wij zijn er in getraind om jouw administratie foutloos te doen en te rapporteren. 

Salaris Administratie

Als je personeel in dienst hebt dan wil je dat het goed geregeld is. Dat de salarisstroken correct zijn, de afdrachten juist zijn en de jaaropgaves kloppen.

Samen

Wij helpen je graag met alles, maar ook als je al een financiele afdeling hebt dan staan we je graag bij voor vragen, aangiftes, jaarrekeningen en meer.

Laat je liever je administratie doen, of doe je het zelf?
Zelf doen heeft voordelen en nadelen. Eén van de voordelen is dat je zelf altijd inzicht hebt in je eigen situatie, een nadeel kan zijn dat het je veel tijd kost. Dan kan uitbesteden een uitkomst zijn. Wij doen het graag voor je. Zodat jij je op je eigen werk kunt richten.

Steuntje in de rug
Zelfs als je het zelf kunt doen is een goede start heel belangrijk. Wij helpen je met de basisopzet voor je administratie. Zodat je er vanaf de start professioneel mee om gaat.

BTW aangifte
De BTW aangifte is voor velen een noodzakelijk kwaad. Laat ons dit voor je doen. Dat voorkomt ook nog eens fouten die later weer gecorrigeerd moeten worden. Geen gezeur met de belastingdienst en altijd alles netjes op orde. Wil je het zelf doen maar er zeker van zijn dat het klopt? Dan doen we alleen een check voor je.

Salaris administratie

Niet alleen de grote organisaties dienen een gedegen salarisadministratie bij te houden. Dat geldt ook voor kleine ondernemingen. Heb je personeel? Zorg er dan voor dat alles op orde is. Laat ons je adviseren over wat je nodig hebt.

Contracten
Ook adviseren wij op het gebied van contracten en vergunningen. Of je nu je eerste werknemer aanneemt of met een uitzendkracht gaat werken, informeer eerst even bij ons wat er bij komt kijken.

Regelingen
Voor de volgende regelingen kun je bij ons terecht:

  • Werkkostenregeling
  • Artiestenregeling
  • Pensioenregeling
  • 30% regelingen