Over ons

 

Jaar ervaring

Blije klanten

Experts en 1 kantoor hond

Professionaliteit en plezier

Boekhouden Brengt Plezier is het motto waarmee BBP Administratie van start is gegaan in januari 2008. Vanuit het kantoor op de Noorderhoofdstraat 10C in Krommenie runt het team van BBP het boekhoudkantoor. Naast het boekhouden kun je ook bij BBP terecht voor verzekeringen en hypotheken.

Het is voor ons belangrijk om de ondernemer achter de onderneming goed te kennen. Zo kunnen we inspelen op de toekomstplannen en aansturen waar dat nodig is.

We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Je kunt ons dus ook altijd bellen met vragen (ook in de avond en weekenden). Voor ons is het van belang dat jij als ondernemer je vragen kwijt kunt op het moment dat het jou uitkomt.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan contact met onze cliënten. Indien onze cliënten daar behoefte aan hebben verzorgen wij een maandelijkse rapportage die we uitvoerig met de cliënt bespreken. Zo kun je sturen op recente cijfers in plaats van op cijfers uit het verleden.

Een team van experts

Een klein team van gecertificeerde boekhouders werkt elke week weer aan de administraties van onze klanten. We stellen ze graag aan je voor.

Dennis Stam

Dennis Stam

Boekhouder, Verzekeringsadviseur en Hypotheekadviseur

Mijn naam is Dennis Stam en ik ben sinds 2000 werkzaam als boekhouder, verzekeringsadviseur en hypotheekadviseur. Ik heb bij verschillende werkgevers gewerkt en ben in januari 2008 BBP Administratie begonnen. Ik woon samen met mijn vrouw en onze 5 kinderen in het mooie Krommenie.

Maartje Mijnen

Maartje Mijnen

Boekhouder

Mijn naam is Maartje Mijnen en ik ben woonachtig in Wormer. Als stagiaire Assistent Accountant ben ik terecht gekomen bij BBP Administratie.
Daarna ben ik bij BBP aan de slag gegaan en ben ik de studie Bedrijfseconomie gaan volgen. Ik werk elke dag met veel plezier en vind het leuk om de verschillende cliënten en administraties te leren kennen.

Fons Gabriël

Fons Gabriël

Boekhouder en Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Fons Gabriel en ik ben woonachtig in Koog aan de Zaan. 
Binnen BBP Administratie richt ik mij op de verzekeringen en de boekhouding.

Juridische informatie

AFM

De Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt namens de overheid toezicht op de deskundigheid en integriteit van financiële dienstverleners. BBP Verzekeringen is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12044154. Het register van vergunninghouders kunt u raadplegen op www.afm.nl. Voor vragen over toezicht kunt u terecht bij het Meldpunt Financiële Markten via telefoonnummer 0800 – 540 05 40.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Ik doe mijn uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch een klacht hebben over mijn dienstverlening, en komen wij er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot het Kifid. Het Kifid is een onafhankelijke stichting die uw klacht kan beoordelen. BBP Verzekeringen is geregistreerd onder nummer 300.016334.