Over ons

Boekhouden Brengt Plezier is het motto waarmee BBP Administratie van start is gegaan in januari 2008. Vanuit het kantoor op de Noorderhoofdstraat 10C in Krommenie runt het team van BBP het boekhoudkantoor. Naast het boekhouden kun je ook bij BBP terecht voor verzekeringen en hypotheken.


Het is voor ons belangrijk om de ondernemer achter de onderneming goed te kennen. Zo kunnen we inspelen op de toekomstplannen en aansturen waar dat nodig is. We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Je kunt ons dus ook altijd bellen met vragen (ook in de avond en weekenden). Voor ons is het van belang dat jij als ondernemer je vragen kwijt kunt op het moment dat het jou uitkomt.
Daarnaast hechten wij veel waarde aan contact met onze cliënten. Indien onze cliënten daar behoefte aan hebben verzorgen wij een maandelijkse rapportage die we uitvoerig met de cliënt bespreken. Zo kun je sturen op recente cijfers in plaats van op cijfers uit het verleden.

Wij stellen ons graag aan je voor.

Dennis Stam

Mijn naam is Dennis Stam en ik ben sinds 2000 werkzaam als boekhouder. Ik heb bij verschillende werkgevers gewerkt en ben sinds januari 2008 BBP Administratie begonnen. Ik woon samen met mijn vrouw en onze 5 kinderen in het mooie Krommenie.

Jane Gabriël

Mijn naam is Jane Gabriël en ik ben de afgelopen jaren volop werkzaam geweest in de verzekeringsbranche.
Ik neem graag de tijd om mijn klanten goed te leren kennen. Elke situatie is anders. Voor mij de uitdaging om u zo goed mogelijk te leren kennen, zodat het ontzorgen kan beginnen.

Maartje MijnenMijn naam is Maartje Mijnen en ik ben woonachtig in Assendelft. Als stagiaire Assistent Accountant ben ik terecht gekomen bij BBP Administratie.
Daarna ben ik bij BBP aan de slag gegaan en ben ik de studie Bedrijfseconomie gaan volgen. Ik werk elke dag met veel plezier en vind het leuk om de verschillende cliënten en administraties te leren kennen.

Close